nocoastracing

Gilla oss på Facebook och få de senaste nyheterna!

Drift Allstars – Swedish Drift GP

Racerapport från Drift Allstars

Racerapport från Drift Allstars

Fredag: Anlände till Gröndal motorstadion riggade iordning och åkte ut å började träna nästan direkt vi kom dit. Andra varvet så knäckte jag en drivaxel, och så klart så hade jag bara en med mig och det var ju till fel sida men Baum letade reda på en som fanns på skroten i Eskilstuna så de for och hämtade den så det dröjde inte alls länge innan jag var ute på banan igensen var det bara att tuta å köra resten av dagen vi fick även rikta bashbaren bak senare på kvällen oxå efter en liten närkontakt med den

Lördag: Började dagen med att köra av en bult som höll i diffen, men efter lite mekande så var även det iordning; så fortsatte köra mer träning!. Men efter ytterligare några varv så rasade jag diffen!... Var helt övertygad om att det var lådan som rök så jag blev grymt besviken eftersom det hade varit färdigt kört då, men mitt team hissade upp bilen å konstaterade att det var diffen som var skrot och som tur var så hade Victor Joensuu en m3-Diff liggandes så de kastade sig iväg och hämtade den så jag hann till och med köra ett träningspass innan det var dags för kval.
Och kvalet kändes riktigt bra, men kvalade in på en 11:te plats.
Hade även lyckats spräcka insuget på lördagen, men det fixades senare på lördags kvällen

Söndag och eliminering:
Körde ett träningspass på morgonen innan allt drog igång.
I topp 32 mötte jag Erik Kagg som körde riktigt bra!! Men jag var var lite vassare och gick vidare till topp 16.
Där fick jag möta Kim Bullit Fors som oxå körde riktigt bra! men jag råkade köra på han i första sväng så jag var väldigt orolig över hur det skulle gå.. Men det gick tydligen bra och dag gick vidare till topp.

Där mötte jag Fredrik Sjödin, har nog aldrig varit mer laddad än då!! Fick till en riktigt bra chase där, sen när jag körde först så körde Sjödin på mig innan muren men jag klarade hålla flytet uppe och blev bara ännu mer taggad!

Gick vidare till topp 4 och där fick jag möta Nigel Colfer spräckte insuget igen och förlorade en massa effekt så det var väldigt svårkört. Hamnade i fel spår uppe vid muren i min lead repa och höll på att snurra där och blev påkörd. Så där blev ja utslagen.

Men visste att jag skulle få köra om tredje och fjärde platsen så in i depån å byta däck å limmade ihop insuget med kemisk metall och silvertejp men det höll faktiskt nästan ett varv mot David Skogsby men i sista sväng så hände det något för David och ja körde i han och sen fick han lämna walkover tyvärr! Hade gärna kört färdigt men det blev inte så.

Är jättenöjd med helgen och jag är otroligt stolt över mitt team som hela tiden ser till att jag har en hel och fungerande bil sen vill jag även tacka mina sponsorer som gör detta möjligt!
Racerapport från Drift Allstars
Racerapport från Drift Allstars
Racerapport från Drift Allstars
Racerapport från Drift Allstars
Racerapport från Drift Allstars