nocoastracing

Gilla oss på Facebook och få de senaste nyheterna!

Nyhet

Datum
9 juni 2014, 14:59
Uppdaterad
9 juni 2014, 15:00
Bilder
1 st
Dela

Fler nyheter

21 st nyheter i arkivet
 Har jag en hel bil i garaget!

Har jag en hel bil i garaget!

Dotz Power Drift Series #2 Sundsvall. Kan börja med att det var en riktigt bra arrangerad tävling, allt flöt på riktigt bra på fredagen körde vi träning hela dagen, å tung högerfot som man har så trampade jag av gasvajern så vi fick kasta oss till Biltema å köpa en ny. Så det var inga konstigheter, körde lite mer träning och tyckte det började flyta på riktigt bra!

Banan var väldigt intensiv och gick fort för att vara så smal å kort som den var men riktigt rolig. Mycket laddning och vinkel behövdes å sånt gillar ju jag.
Lördag och tävlingsdag, en halvtimmes träning med lite twin för att sen köra första kvalet.

Det kändes riktigt bra och var kval etta efter det, så till andra kvalet tänkte ja bjuda på lite show så det blev ingen vidare repa, men slutade iaf som kvaltvåa efter hemmaföraren Fredrik Sjödin som tog mig med 2 poäng!

Eliminering! Gick vidare i topp 16 mot Michel Rays mötte sen Jim Nordkvist i topp 8, det var 2 riktigt tighta repor men tyvärr körde jag ner någon clipping-point så ja åkte ur där men slutade på en femte plats! Vilket jag är rätt nöjd med, med tanke på att det är min första tävling på en och en halv säsong som ja inte bryter av någon anledning utan blev utslagen gentlemannamässigt av min motståndare.

Dessutom har jag en hel bil i garaget!

Tack alla fina människor runt om kring!